墨西哥或美国美食,哪一个更受欢迎?

莫顿东部大部分学生喜欢吃墨西哥菜 - 但美国食物紧随其后。

根据85名学生在莫顿东高中的一项调查显示,当学生外出吃天半,59%倾向于选择在美国的一个墨西哥餐厅。另外我们的调查显示40%的人选择那烤盘在城里最好的墨西哥餐厅;人的其他35%的人选择美国食物,但它并没有击败的事实,这是最墨西哥菜受欢迎。

People in the United States like both American & Mexican food. Both are super popular in the U.S, Mexican food is popular because it’s full of flavor. Mexican foods are well-loved in the US because it contains fresh ingredients from all food groups. Their food is flavorful and Most Mexican food is affordable. Mexican restaurants are popular because of these reasons, Mexican food is an important part of America’s cultural heritage.

“我更喜欢在过美国食品墨西哥食物,因为很少因为我长大了想那些正宗的墨西哥菜,”梅丽莎高级穆尼斯说。

墨西哥一个家庭是指通过从具有各种不同的食物很多不同墨西哥各州尝试新事物的成长。

美国食物是美国文化的一部分,有这么多的概念呢,因为他们配备了一些不错的和奇怪的组合,使美国的食品是最伟大的。
“美国食品必须是最好的了谁不喜欢因为汉堡或热狗?他们是相当不错的了,是我们文化的一部分,“少年塞尔吉奥·卡马乔说。

“03,我喜欢墨西哥食物,它是那么好。每当你吃墨西哥菜,感觉就像你是在家里!“亚历克西斯高级卡兰萨说。

总之,东部Morton学生更喜欢汉堡和比萨片的玉米饼和gorditas的清新味道。